OR STARTTRAINING 1 DAG

Nieuw in de ondernemingsraad? Met deze training bent u na 1 dag op de hoogte van de belangrijkste dingen die u moet weten over de rechten van de ondernemingsraad en kunt u deel gaan nemen als volwaardig lid van de ondernemingsraad.

VOORZITTERS OR START 1 DAG

In deze dag krijgt u kennis en inzicht in wat de taken, rollen en functies van voorzitters kunnen zijn. U maakt kennis met een praktisch toepasbaar model voor besluitvorming, wat u in staat stelt om uw raad beter besluiten te laten nemen zonder te hoeven stemmen.

TEAMBUILDING 1 DAG

In één dag werkt u aan verbetering van de onderlinge verhoudingen, u krijgt meer begrip voor elkaar en u zult meer plezier hebben in het werken met elkaar. Een leuke dag, op maat gemaakt voor uw ondernemingsraad die aansluit op uw behoeften!

VOORZITTERS OR MODULE I

In deze module I voor voorzitters OR krijgt u inzicht in groepsprocessen, waardoor u meer in staat bent om deze processen te begrijpen en bij te sturen. Daarnaast krijgt u tips en handvatten om een betere voorzitter van vergaderingen te worden.

VOORZITTERS OR - MODULE II

In deze module II voor voorzitters OR krijgt u meer inzicht in technieken van het leiden van een vergadering. Wat maakt dat anderen uw voorzitterschap accepteren en welke vaardigheden zijn vooral belangrijk daarbij? De belangrijkste vaardigheden worden geoefend!

ONDERHANDELEN I

In deze module onderhandelen I maakt u kennis met alle belangrijke begrippen en inzichten uit het onderhandelen. We bespreken hoe u zich goed kunt voorbereiden op onderhandelingen. Ook gaan we veel oefenen, zodat u deze kennis en inzichten leert toepassen.

ONDERHANDELEN II

In deze trainingsdag onderhandelen II krijgt u kort een overzicht van de belangrijkste begrippen en aspecten uit het onderhandelen. Vooral gaat het deze dag om kennismaking met gespreksstrategieën en technieken die u leert eigen maken middels oefeningen.

ARBO TRAINING 1 DAG

In deze ARBO training 1 dag krijgt u een overzicht van de wet- en regelgeving op het gebied van Arbo. Daarnaast maakt u kennis met de belangrijkste beleidsinstrumenten op het gebied van Arbo en wordt hun onderlinge samenhang voor u duidelijk.

KENNISMAKING MET NLP

In deze training kennismaking met NLP krijgt u kennis in een aantal belangrijke inzichten van NLP. Deze inzichten gaan er voor zorgen dat u meer inzicht krijgt in uw eigen functioneren en communicatie en daarmee ook succesvoller wordt in de omgang met anderen.

Zet OR Professionals in voor uw vraagstuk.