Vragenservice

Maak gebruik van onze 24-uurs vragenservice zonder kosten! U krijgt altijd binnen 24 uur een reactie. Beter goed geïnformeerd beginnen en het juiste pad kiezen, dan eerst verdwalen en daarna hulp zoeken!

Scholingsplan

Een scholingsplan voor uw zittingsperiode op maat gemaakt. Hierin wordt voor de duur van de zittingsperiode een leidraad vastgelegd voor de ontwikkeling van kennis, kunde en vaardigheden van de leden van de medezeggenschap.

Advisering

Hulp nodig bij het ontwikkelen en schrijven van een advies? Deze ondersteuning kan gaan over inhoud, vormgeving, onderbouwing en/of procedureel! Alles volgens afstemming en afspraak!

Ondersteuning

Even te rade gaan of iets bespreken waar u niet uitkomt? Het kan gaan over een onduidelijkheid in de WOR of over welke strategie u het best kunt gaan volgen of iets anders dat speelt in uw organisatie of bedrijf.

Coaching/Begeleiding

Interne problemen of moeizame relatie met uw bestuurder? Soms is het dan fijn om even te overleggen wat je er mee wilt of kunt. Soms kan de trainer/adviseur een actieve rol spelen in de oplossing.

Trainingen

Kijk naar het overzicht van al onze trainingen. We hebben een ruim aanbod meerdaagse trainingen en 1-daagse trainingen tegen aantrekkelijke tarieven! Alle trainingen zijn kwalitatief hoogwaardig!

Zet OR Professionals in voor uw vraagstuk.